7 ian. 2009

Pasind pe Noul Pamant (EM)

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket






Visul meu ...

La 28 02 2006 am postat pe site-ul www.lucratorul-in-lumina.com viziunea mea despre cum va arata locul unde o sa traiesc pe Noul Pamant









PASIND PE NOUL PAMANT







In zare se vede un lant de munti cu crestele inzapezite. Intr-un plan mai apropiat sint alti munti impaduriti cu brazi falnici ce-si revarsa mirosul ozonat al cetinii.





Dintre vai coboara rauri cu limpezime de cristal, susurul lor adancind si mai mult PACEA din jur.









Pestii fac salturi ghiduse dupa gazele de la suprafata apei.





La poalele muntilor este o padure de foiase in care pasarile ciripesc jucause iar animalele traiesc in buna intelegere atat intre ele cat si cu oamenii, in ARMONIE perfecta.






La liziera padurii se intinde o pajiste larga traversata de alei, strajuite de tufe si flori multicolore, care te conduc pina la casa ce se zareste printre crengile copacilor.




Iarba cruda si florile isi ofera cu generozitate parfumul proaspat si delicat care atrage fluturii, albinele si alte insecte care se infrupta din nectarul cupelor inmiresmate.





Soarele priveste din inalt peisajul mirific si, in semn de IUBIRE, isi trimite razele mangietoare ca totul sa fie scaldat in LUMINA.



Sa celebram cu bucurie nasterea Noului Pamant sub ploaia de stele pe care Universul o revarsa din “Cosul Abundentri Divine” cu generozitate si iubire.






Va invit sa pastram vie aceasta flacara si sa “visam” in continuare la Noul Pamant unde Raiul sa fie casa noastra, ACASA de care ne este asa de dor.