7 oct. 2008

Vietile maestrilor (Baird Spalding)Dr. Norwood obisnuia sa spuna micii sale comunitati ca iesea sa se plimbe prin padurea din spatele bisericii, iar acolo Isus i se alatura si se plimbau impreuna mai departe.

Dr. Norwood avea o bisericuta in Nova Scotia intr-o mica asezare unde locuiau doar 29 de pescari cu familiile lor. S-a aflat cumva despre asta si am auzit si noi, si atunci am mers acolo cu ideea de a face fotografii. Am inregistrat imagini cu o camera foto Bell&Howell cu lentile obisnuite, si inca mai avem acele imagini.

Dupa un timp, Dr. Norwood a fost chemat la Biserica Sfintului Bartolomeu din New York City si, in mai putin de 5 luni, aceasta biserica era atit de plina incit a fost nevoie sa se puna difuzoare afara pentru ca toti cei veniti sa-l poata auzi.
In perioada Craciunului, in timpul unei sedinte de vindecare in biserica, a fost vazut Isus, iesind din spatele altarului si venind in lungul culoarului principal al bisericii. Am discutat cu peste 500 de oameni dintre cei care erau adunati acolo si vazusera ce s-a intimplat, si salutul lui Isus era:


"Pregatiti-va sa exprimati iubirea pentru intreg Universul". *******
Ucenicii [chela] din India au o rugaciune foarte frumoasa care, veti observa, nu este o rugaciune de implorare:

"Patrund astazi in toate lucrurile complet cuprins in Dumnezeu si in abundenta Divina. Christul biruitor se inalta unit cu abundenta Divina in orice activitate a acestei zile. Acum stiu ca sunt intiiul-nascut al lui Dumnezeu. Ma misc, in fiecare moment al acestei zile, cufundat in Dumnezeu si in iubirea divina a lui Dumnezeu.

Dumnezeu! Dumnezeu! Dumnezeu!

Marea flacara a iubirii curge prin fiecare atom al intregii mele fiinte. Eu Sunt curata flacara aurita a lui Dumnezeu. Revars aceasta flacara divina prin corpul meu fizic.

Christul biruitor Te saluta, Doamne, Tata al meu.
Pace! Pace! Pace!

Marea pace a lui Dumnezeu"
Cosul Abundentei Divine